Hey! Welkom op the stories she wrote. Ik ben een 23-jarige student die na haar hele jonge leven in Leuven door te brengen, nog een jaartje journalistiek studeert in Antwerpen. Van (verhalen) schrijven wil ik dan ook mijn beroep maken en oefenen doe ik op deze blog.

Nu ja, bloggen doe ik al een heel aantal jaren. Misschien volgde je me al via It’s a knot? Misschien ook niet (maar je kan die blogposts wel hier nog lezen). In ieder geval had ik zin in iets anders en iets nieuw. Zo werd the stories she wrote geboren.

Opdat je toch een beetje zou kunnen inschatten wat je van deze blog kunt verwachten, moet je eerst weten dat ik veel verschillende interesses heb. My mind is always moving.

Maar dat betekent niet dat er geen zekerheden zijn in mijn leven. Zo is er altijd de liefde voor reizen, vegetarisch eten, koffie en lezen. Ook alles overdenken is een van mijn specialiteiten. Verder zal ook de politicologe in mij af en toe eens komen piepen in een blogpost, gewoon om te praten over een maatschappelijk issue waarover ik ‘mijn ei kwijt moet’.

Neem gewoon eens een kijkje en hopelijk bevalt het je hier!

♥ Stefanie