Naomi (16): “Kinderen moeten al in de basisschool leren omgaan met sociale media” [StampMedia]

Date
mrt, 07, 2020

Zeven jaar geleden was ik zestien. Voor mij betekende dat scrollen en bloggen op Tumblr, kijken naar One Tree Hill, ‘studeren’, naar de dansles gaan en af en toe op vrijdag een stapje zetten in de Leuvense wereld. Voor Naomi betekent zestien zijn zich inzetten voor het maatschappelijk belang en politici aanspreken. Los van of je het eens bent met haar standpunten of niet: ze doet het toch maar. Lees via de links hieronder mijn interview met deze geëngageerde tiener!

Klik hier om het artikel op de website van StampMedia te lezen.

Klik hier om het artikel op de website van Het Nieuwsblad te lezen.

14 maart 2020

Leave a comment

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

the stories
about stefanie & the stories she wrote

Hi there! Welkom op the stories she wrote. Ik, Stefanie, ben een 23-jarige politicologe die nog een jaartje journalistiek studeert in Antwerpen. Van (verhalen) schrijven wil ik dan ook mijn beroep maken en oefenen doe ik op deze blog. Je zal hier artikels vinden over allerlei onderwerpen maar vooral artikels die ik zelf ook graag zou lezen, dat lijkt me fair. ;) Veel leesplezier!

    Subscribe

    contact

    wil je me iets vertellen of vragen? stuur dan gerust een mailtje naar stefanie@thestoriesshewrote.com ♡