Some hidden internet gems for last minute Christmas gift ideas

Date
dec, 13, 2017

Maakt het feit dat Kerstmis nadert je alweer erg gestresseerd terwijl je gewoon van de gezellige feestmaand wil genieten? Laat me dan snel een handje helpen met een (mini) gift guide. Ik ontdekte een paar leuke websites waarop je nog een leuk cadeau kan scoren dat ook nog op tijd zal aankomen als jij zelf nog op tijd beslist. 😉 Verschillende soorten cadeaus voor je verschillende soorten vrienden en familieleden. Let’s go Christmas shopping!

Be nice or I will text Santa.

Mijn gift guide van 2016 vindt je hier. Die werd zó goed onthaald dat ik vermoed dat het dit jaar ook weer goed van pas kan komen! Verder wil ik nog zeggen dat je best altijd nakijkt hoe het zit met verzendingstermijnen en liefst ook minstens 1 dag speling incalculeert.

In België heb ik mijn twijfels bij Pimkie maar in Frankrijk heb ik de winkel helemaal herontdekt en vind ik hun kleren oprecht mooi! (Zijn ze verbeterd of heeft Frankrijk een betere collectie omdat het nu eenmaal La France is?) Maar wist je dat er op hun website een Home sectie bestaat waar je prachtige ‘boho’ interieurspullen kunt vinden? Wat dacht je van dit gevlochten bijzettafeltje of dit prachtig tapijtje?

Voor geweldige stationery, bureau goods en meer interieur, kun je terecht bij Paperie. Deze hotspot diary vind ik bijvoorbeeld geweldig. Of misschien is een diy cadeau geven ook eens tof? Ook kun je er nu terecht voor hele fijne kerstkaartjes en inpakpapier, labels voor je pakjes,… Genoeg dus om zeker te zijn van een cadeau om mee uit te pakken. 😉

Zelf heb ik er nog nooit eentje gehad maar deze boxen zien er zo leuk uit dat ik het toch maar tip. 1 beautybox van StyleTone heb je al voor 15 euro maar je kan er ook een abonnement van 3 maanden van maken als het wat duurder mag zijn. Voor die 15 euries krijg je 5 full size producten en ze gebruiken bovendien enkel merken die niet testen op dieren. Super, toch?

Herinner je je het eerste bloggersevent dat ik bijwoonde nog, de opening van We Are Labels in Antwerpen? Dit pareltje verkoopt naast de mooiste kledij en accessoires ook ‘gifts’. Neem hier ook zeker eens een kijkje, al helemaal omdat ze al solden houden!

Verder vond ik op Etsy een paar (Belgische) kunstenaars bij wie je leuke prints kan bestellen. De eerste is mmmMAR die een zeefdruk met lichtgevende maan (??!!) verkoopt. Maar ook deze kalenders met een mooi design van de NY skyline of de Anterwerpse/Gentse versie zijn heel leuk! Het Nederlandse StudioHoeked verkoopt dan weer prachtige, strakke designs zoals deze ‘Wanderlust’ –, planten- en ‘Fly like a dragonfly’ poster. (De kerstman brengt voor mij alvast de eerste 2. Dat heb ik toevallig opgevangen… ;)) Ten slotte vind ik TheTabloid de moeite om te delen. De creatieveling achter deze shop verkoopt afdrukken van minimalistische/strakke interpretaties van bekende gezichten. Mij kun je wel blij maken met dat baardje van Dave Grohl en je kent ongetwijfeld ook wel mensen die je heel blij kunt maken met een Michael Jackson, 2Pac of Harry Styles. 😉

En nooit vergeten dat Urban Outfitters en Asos altijd klaarstaan met een sectie vol geweldige cadeau ideeën (naast de kleren en accessoires dan nog!)… Hetzelfde geldt voor bol.com en die leveren over het algemeen heel snel!

Zou je nu ook nog indruk willen maken met je inpakkunsten, heb ik een video (hierzo) gevonden om op een makkelijke manier creatief aan de slag te gaan met inpakpapier etc.

Dat waren de ideeën voor Kerstmis 2017! Wat staat er op jouw wishlist?

Sincerely yours,

Stefanie

Foto’s via Stocksnap.io.

4 Comments

 1. Beantwoorden

  singlereadytomingleblog

  13 december 2017

  Ik ga dit jaar ook eens proberen mijn pakjes mooi in te pakken (als ze toekomen tenminste, de webshops zijn me niet zo goed gezind lately). Op mijn wishlist staan (vijf paar, oeps) Adidassen, een paar boeken, wat interieurspullen en een mp3 voor onder water, haha 🙂

  • Beantwoorden

   itsaknotstefanie

   13 december 2017

   Da’s een leuke wishlist zeg! Succes nog met je bestellingen en het inpakken 😉

 2. Beantwoorden

  Inne

  27 december 2017

  Whaaaa, heb ik deze post even gemist de komende weken! (Oeps, #stalker) (hehe, nee ik lees je blogjes gewoon heel erg graag!!!). Die Etsy-shops lijken me echt heel erg leuk, ik ga ze zeker even onthouden voor volgend jaar! 🐱 X

  • Beantwoorden

   itsaknotstefanie

   28 december 2017

   Super! En vergeet niet dat jij en de mensen om je heen in de tussentijd ook verjaren. 😉 Liefs

Leave a comment

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.