the internet edit #1

Date
jul, 08, 2019
foto: Alisa Anton via Unsplash

The internet edit… oftewel een samenraapsel van dingen waarvan ik vind dat jij ze moet lezen, luisteren of kijken! Om de zoveel tijd zal ik interessante online artikels, podcasts, video’s etc. met jullie delen over verschillende onderwerpen, van muziek tot politiek.

Als je Florence + the machine ( ♡ ♡ ♡ ) al een keertje live kon bezig zien, weet je dat Florence het niet kan laten om als een godin over het podium te huppelen. Ondanks dat ze zo’n leuke vibes uitstraalt, heeft ze enorme moeilijke jaren achter de rug. Vogue UK publiceerde haar essay over o.a. haar eetstoornis en een korter artikel hierover kun je hier lezen.

Ish Ait Hamou deelde de laatste tijd weer heel wat wijsheid via IGtv. In tijden waarin sociale media het doet lijken alsof iedereen afstudeert, zal het extra zwaar zijn wanneer jij een tegenvaller moet verwerken. Uiteindelijk is dat een misvorming van de realiteit maar jij zit er wel mee… En dan is er Ish met motiverend advies voor jongeren met een C-attest maar dat je nog bij eender welke tegenslag kunt gebruiken.

Heb je een abonnement op Charlie? Dan raad ik aan om dit artikel over de situatie in Sudan te lezen. Het is niet omdat je het niet overal in het nieuws ziet, dat het niet gebeurt… Heb je nog geen abonnement? Dan heb ik dat bij deze aangeraden. 😉

Een van mijn favoriete bloggers, Anna van The Anna Edit, schreef een boek over alles wat met plannen te maken heeft. Op haar website kun je handige worksheets downloaden, bijvoorbeeld voor het inpakken van je koffer of voor meal planning. Handig!

Deze eerste edit is een beetje korter geworden dan verwacht maar dat heeft natuurlijk te maken met het afronden van het academiejaar en het voorbereiden van de zomer. Volgende keer heb ik vast en zeker meer om te delen!

Heb jij recent nog iets interessant gezien of gehoord?

♡ Stefanie

[Follow my blog with Bloglovin]

2 Comments

 1. Beantwoorden

  Djuli

  27 juli 2019

  Ziet er mooi uit, je nieuwe blog! Ik heb gelijk alle worksheets van Anna gedownload haha 🙂

  • Beantwoorden

   Stefanie

   27 juli 2019

   Oh super, Djuli! Dankjewel ♡

Leave a comment

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.