Voor mijn derde artikel voor StampMedia interviewde ik twee jongeren die op inleefreis gingen naar Costa Rica. Daar maakten ze kennis met Nicaraguanen en de politieke en sociale situatie in hun land. Dit verhaal werd ook gepubliceerd op MO*, Het Nieuwsblad en Het Belang van Limburg. ‘Gevluchte Nicaraguaanse jongeren blijven twee jaar na opstand optimistisch en trots’

Mijn tweede artikel voor StampMedia gaat over mentaal welzijn bij jongeren en meer specifiek over de diensten van het JAC. Dit werd ook gepubliceerd op weliswaar.be en De Wereld Morgen. ‘Van het CLB naar het JAC: hoe lager de drempel naar psychische hulp, hoe beter’

Een longread over body positivity: Is body positivity wel zo inclusief als wordt beweerd?

Mijn eerste publicatie! Ik interviewde Naomi (16) over haar engagement voor mediawijsheid in het basisonderwijs. Het artikel verscheen op StampMedia en Het Nieuwsblad.

Een reisreportage over Leuven: Eeuwenoud, springlevend en groter dan je denkt

Mijn masterproef over burgerschapsvorming en online politieke informatie haalde de longlist (top tien) van de Vlaamse Scriptieprijs 2019. Hier lees je het artikel dat ik erover schreef en de masterproef zelf.

Storymap ‘Duurzaam Le(u)ven’

Live blog Circular Food Festival 2019 op Instagram

Een artikel voor I love Leuven waarmee ik een gepassioneerde kapster in de bloemetjes kon zetten: “Mijn creatief beroep en de sterke band met mijn klanten maken mij enorm gelukkig”

Mijn visie op feminisme: Let’s talk about… Internationale Vrouwendag 2018

Mijn meest gelezen blogpost: The struggle called me vs. my body

Mijn samenwerking met CaseCompany: Favoriete plekjes in Leuven

Mijn samenwerking met de Leuvense verpakkingsvrije winkel Content: #zerowastechallenge